0470-53 33 00 se@synkliniken.se

Ögonlaser / synfelsbehandling i Växjö

Att kunna vakna på morgonen utan att behöva ta på sig glasögon eller linser är något som många drömmer om. Med dagens moderna teknik är det enkelt att korrigera ett synfel genom en smärtfri behandling med ögonlaser. Synkliniken i Växjö har mångårig erfarenhet och hjälper dagligen patienter att korrigera synfel med ögonlaser. Låt oss hjälpa dig att bli av med ditt synfel!

Bli kvitt med ditt synfel

Först och främst bokar vi en tid för undersökning och kontrollerar att din syn är stabil och att du har förutsättningar för att genomgå behandlingen. Efter undersökningen får du ett tydligt besked om du kan genomgå en synfelsbehandling med ögonlaser. Känn dig trygg med att vi på Synkliniken i Växjö har specialkompetens och utgår alltid ifrån dina unika ögon. Kontakta oss redan idag för att ta reda på dina möjligheter med en synfelsbehandling. 

Olika behandlingar med ögonlaser

Idag är en av de vanligaste metoderna FS-LASIK och som är en helt smärtfri laserbehandling. Denna behandling rekommenderas om du har ett mindre synfel och prioriterar en kort läkningstid. LASEK är istället en mer ytlig behandling med ögonlaser och är lämplig för dig som har ett stort synfel samt tunna hornhinnor. Den här behandlingen har dock en längre återhämtningstid men ger samma goda slutresultat. En synfelskorrigering med ögonlaser kan du göra från 20 års ålder.

Kontakta oss för personlig rådgivning i Växjö

Synkliniken i Växjö erbjuder sina kunder i första hand tid och omtanke. Vi använder klinisk kunskap, modern teknik och vetenskapligt beprövade metoder. Välkommen att kontakta oss att boka en tid för undersökning inför en eventuell synfelskorrigering med ögonlaser.