0470-53 33 00 se@synkliniken.se

Linser hos Synkliniken i Växjö

Vill du uppleva friheten utan glasögon? Kontaktlinser är ett modernt sätt att korrigera synfel och har många fördelar. Med kontaktlinser blir synfältet vidare än med glasögon, vilket bidrar till den frihetskänsla som kan upplevas med kontaktlinser. Detta upplevs av många särskilt positivt vid fritidsaktiviteter. Oavsett vilket synfel du har eller hur ditt aktiva liv ser ut så har Synkliniken linser som kan uppfylla dina behov.

Linser för ett aktivt liv

Vi utgår alltid ifrån en omfattande ögonanalys när vi ska hjälpa dig. Därefter kan vi ge dig förslag på linser som är anpassade utifrån dina behov. Synkliniken är dessutom en av de första klinikerna i Sverige som erbjuder Orto-K-linser och har många års erfarenhet av detta. Det är linser som används under natten (vid sömn) för att ge en god synskärpa under dagen. Syftet med Orto-K-linser är att varken behöva använda vanliga kontaktlinser eller glasögon på dagtid. Ett alternativ som är mycket fördelaktigt för aktiva personer och för personer som dagligen arbetar i en dammig miljö. Läs mer om Orto-K-linser här.

Varje öga är unikt

Inget öga är det andra likt vilket ställer stora krav vid undersökningar och utprovningar av linser. Idag finns det dessutom väldigt många olika varianter som passar olika synfel och behov. Linserna har sina specifika egenskaper och passar olika ögon. Därför är vi på Synkliniken i Växjö mycket noggranna med att alltid utgå ifrån dina unika ögon, ditt synfel och dina personliga behov. Låt oss hjälpa dig med en lösning för din syn! 

Specialiserade på kontaktlinstillpassningar

Vi på Synkliniken är specialiserade på avancerade kontaktlinstillpassningar. Det innebär bland annat linser för keratokonus, hög grad av astigmatism eller särskilt känsliga ögon. För detta lägger vi stor vikt vid undersökningen av synen och ögonen och har tillgång till de senaste produkterna inom området.

Kontakta oss för att boka en tid

Synkliniken använder alltid klinisk kunskap, modern teknik och vetenskapligt beprövade metoder. Välkommen att kontakta oss för att boka en tid på vår klinik i Växjö.