0470-53 33 00 se@synkliniken.se

Synundersökning

Upplever du att din syn har förändrats eller vill du kontrollera hur dina ögon mår? Synkliniken i Växjö är experter på ögonhälsa och arbetar alltid utifrån en omfattande ögon- och synundersökning när vi ska hjälpa dig. Vi säkerställer att dina ögon mår bra och att du får rätt förutsättningar för att kunna se bra. Då vi grundligt undersökt dina ögon presenterar vi en lösning som är anpassad för dig!

VI TAR HAND OM DINA ÖGON

Precis som resten av kroppen så förändras ögat med stigande ålder och andra faktorer under livets gång. Vissa förändringar ger ingen som helst påverkan på ögonen och synen, medan andra bör hållas under uppsikt. I vilket fall som helst är det en trygghet att göra en synundersökning. Vid en synundersökning hos Synkliniken i Växjö kontrolleras dina ögon av specialistoptiker för att du ska få full kontroll över hur det står till i dina ögon. Det gör att vi många gånger kan upptäcka tecken på ögonsjukdomar, diabetes och andra besvär i ett tidigt stadie. Läs mer om olika ögonsjukdomar här.

Det unika ögat

Inget öga är det andra likt vilket ställer stora krav vid en synundersökning. Därför är vi på Synkliniken noggranna med att alltid utgå ifrån dina unika ögon, ditt synfel och dina personliga behov. Beroende på dig och dina ögon är vissa korrektionsalternativ lämpliga eller olämpliga för just dig. Vi utgår alltid ifrån en omfattande synundersökning och därefter kan vi ge dig förslag på lämpliga lösningar som är skräddarsydda utifrån dina behov.

Synkliniken – din specialistoptiker i Växjö

Det grundläggande i vår verksamhet är den mycket omfattande synundersökningen. Undersökningen innehåller ett flertal moment där vi analyserar dina ögon och din syn, men även ställer många frågor. Med gedigen kunskap och gott renommé hjälper vi dagligen personer att få en bättre vardag!

Boka en tid för synundersökning i Växjö

Ett besök hos Synkliniken innebär personlig rådgivning av våra optiker som bygger på vetenskapligt beprövade metoder och modern teknologi. Vi ser alltid till att ligga i framkant och tänker på helheten. Välkommen att kontakta oss för att boka en tid för synundersökning i Växjö.